Instytut Sztuki Kulinarnej.

Iza Zielska

Założycielka i właścicielka Instytutu Sztuki Kulinarnej, były szef kuchni i managerka gastronomii. Niekwestionowana mistrzyni kuchni tajskiej. Znawczyni kulinariów i kultury Tajlandii. Swoje doświadczenie zdobywała zarówno w kraju oraz pod okiem tajskich mistrzów. Jak sama mówi, do zrozumienia filozofii kuchni tajskiej, nie wystarczy sama znajomość przepisów. Potrzebne jest jeszcze mnóstwo pasji, zawziętości i wiedzy o produktach.
Prywatnie niezwykle sympatyczna, otwarta i energiczna osoba z głową pełną szalonych pomysłów. Z jej szkoleń kursanci wychodzą uzbrojeni w potężną dawkę wiedzy o produktach i daniach kuchni tajskiej oraz pełnymi brzuchami. Szkoli zarówno amatorów, jak i profesjonalistów (również tajskich kucharzy).

Instytut_Sztuki_Kulinarnej_kursy_gotowania_warsztaty_kulinarne_lekcje_gotowania_separator_1

NASZ ZESPÓŁ

Pozostali instruktorzy

NASZA DZIAŁALNOŚĆ

KIM JESTEŚMY?

Sklad Bananow Logo
Masala Logo
ISK Logo
Postepu5 Logo
Mrzonki Logo
Cooking Clash Logo
Slider