Dla branży

szkolenia HoReCa

dla kucharzy, szefów kuchni,

managerów i restauratorów

Dla branży

Szkolenia i doskonalenie zawodowe

Dla kucharzy, szefów kuchni, managerów i restauratorów. Najnowsze trendy, podstawy kuchni świata, menu bankietowe, kuchnia wegańska, art plate czy indywidualnie dopasowany program? Wypełnij formularz zapytania na dole, a przygotujemy ofertę wraz z wyceną.

Doradztwo Kulinarne

Planujesz otworzyć restaurację? Chciałabyś zmienić struktury zatrudnienia lub zlecić rekrutację na zewnątrz? A może potrzebujesz wdrożenia foodcostów, kalkulatorów P&L, controllingu finansowego lub COGS? Nasi specjaliści są do Twojej dyspozycji. Opisz swoje potrzeby, a my skontaktujemy się i przedstawimy propozycję współpracy.

tworzenie menu

Oferujemy kompleksową usługę, począwszy od przygotowania propozycji dań, poprzez przeprowadzenie paneli degustacyjnych, po wdrożenie, szkolenie i przekazanie księgi z recepturami.

zapytaj nas o ofertę





    Szkolenie / konsultacja / projektowanie menu etc.



    Wskaż dogodny termin na spotkanie lub wybierzemy go wspólnie.



    NASI KLIENCI

    Zaufali nam

    previous arrowprevious arrow
    Slide
    Instytut_Sztuki_Kulinarnej_kursy_gotowania_warsztaty_kulinarne_lekcje_gotowania_arrow_icon
    Slide
    Instytut_Sztuki_Kulinarnej_kursy_gotowania_warsztaty_kulinarne_lekcje_gotowania_arrow_icon
    next arrownext arrow