Instytut Sztuki Kulinarnej.

Dawid Pożoga

Znudzony ograniczoną dostępnością piwa na polskim rynku, rozpoczął swoją przygodę z tym złotym trunkiem. Propagator polskiej „Piwnej rewolucji” i mniej popularnych gatunków piwa. Jest dyplomowanym sędziom PSPD, organizator i sędzia w konkursach Piw Rzemieślniczych i Domowych. Szkoli się zarówno w kraju, jak i zagranicą.
Sam o sobie mówi, że jest faszystą degustacyjnym. Przekonuje, że piwo smakuje najlepiej tylko ze szkła, podawane w odpowiedniej temperaturze i w doborowym towarzystwie. Nie boi się łączyć piwa z jedzeniem, szczególnie z deserami.

Instytut_Sztuki_Kulinarnej_kursy_gotowania_warsztaty_kulinarne_lekcje_gotowania_separator_1

NASZ ZESPÓŁ

Pozostali instruktorzy

NASZA DZIAŁALNOŚĆ

KIM JESTEŚMY?

Sklad Bananow Logo
Masala Logo
ISK Logo
Postepu5 Logo
Mrzonki Logo
Cooking Clash Logo
Slider