Instytut Sztuki Kulinarnej.

Daria Żebrowska

Etiopistka z wykształcenia i zamiłowania. Jak sama mówi, Etiopia to jej drugi dom. Kuchnię afrykańską kocha z całego serca i rozumie, jak nikt inny. Z ogromnym wdziękiem i charyzmą zaraża innych swoją afrykańską pasją. Z tej pasji narodził się pomysł otwarcia własnej restauracji z kuchnią etiopską Abyssinia i Afrykasy.
Jej warsztaty to być może jedyna okazja by spróbować wyjątkowych i oryginalnych receptur na przepyszne dania kuchni etiopskiej.

Instytut_Sztuki_Kulinarnej_kursy_gotowania_warsztaty_kulinarne_lekcje_gotowania_separator_1

NASZ ZESPÓŁ

Pozostali instruktorzy

NASZA DZIAŁALNOŚĆ

KIM JESTEŚMY?

Sklad Bananow Logo
Masala Logo
ISK Logo
Postepu5 Logo
Mrzonki Logo
Cooking Clash Logo
Slider