Instytut Sztuki Kulinarnej.

Tomasz Królikowski

Z gastronomią związany ponad 20 lat. Kulinarne doświadczenie zdobywał szkoląc się pod okiem polskich i zagranicznych szefów kuchni m.in. w Mediolanie i Londynie. Pracował w jednej z najlepszych włoskich restauracji w Polsce Villa Toscania. Był szefem kuchni w Bistro Słony oraz Kuchnia Otwarta.
Jest autorem artykułów w magazynie Kukbuk, gościnnie występuje w kuchni „Pytania na Śniadanie” w TVP2. W 2015 roku wydał książkę „Jedz zdrowo, ćwicz z głową, żyj szczęśliwie” na temat żywienia seniorów. Prowadzi warsztaty z nowoczesnej kuchni polskiej, kuchni wegańskiej oraz kuchni Fusion.

Instytut_Sztuki_Kulinarnej_kursy_gotowania_warsztaty_kulinarne_lekcje_gotowania_separator_1

NASZ ZESPÓŁ

Pozostali instruktorzy

NASZA DZIAŁALNOŚĆ

KIM JESTEŚMY?

Sklad Bananow Logo
Masala Logo
ISK Logo
Postepu5 Logo
Mrzonki Logo
Cooking Clash Logo
Slider