Instytut Sztuki Kulinarnej.

Tom Ekler

W branży gastronomicznej działa od ponad 20 lat. Pracował w prestiżowych restauracjach w kraju i za granicą (Stany Zjednoczone i Wielka Brytania). Specjalizuje się w kuchni europejskiej (szczególnie francuskiej i śródziemnomorskiej) oraz parowaniu wina z jedzeniem.
Na szkoleniach uczy swoich kursantów podstaw gotowania m.in. obróbki mięs, ryb, owoców morza. Interesuje się również tematyką zero waste i świadomego żywienia. Jego szkolenia z doboru wina do potraw to gwarancja udanego wieczoru.

Instytut_Sztuki_Kulinarnej_kursy_gotowania_warsztaty_kulinarne_lekcje_gotowania_separator_1

NASZ ZESPÓŁ

Pozostali instruktorzy

NASZA DZIAŁALNOŚĆ

KIM JESTEŚMY?

Sklad Bananow Logo
Masala Logo
ISK Logo
Postepu5 Logo
Mrzonki Logo
Cooking Clash Logo
Slider