Instytut Sztuki Kulinarnej.

Paweł Krysiak

Z Instytutem Sztuki Kulinarnej związany od samego początku. Jest trenerem sushi i kuchni tajskiej. Pierwszy kurs poprowadził w 2008 roku. Szkolił się u najlepszych kucharzy.
Choć głowę ma pełną kulinarnych fantazji, jedą rzecz realizuje z bezwględną samodyscypliną – uczyć, uczyć, uczyć i to PO JAPOŃSKU. Sam o sobie mówi, że jest towaroznawcą, nie kucharzem. Wierzy w ideę kucharskiego rzemiosła.
Kuchnia i jedzenie to całe jego życie. Jego misją jest edukowanie innych. Na kursach może godzinami rozprawiać o produktach i ich historii.

Instytut_Sztuki_Kulinarnej_kursy_gotowania_warsztaty_kulinarne_lekcje_gotowania_separator_1

NASZ ZESPÓŁ

Pozostali instruktorzy

NASZA DZIAŁALNOŚĆ

KIM JESTEŚMY?

Sklad Bananow Logo
Masala Logo
ISK Logo
Postepu5 Logo
Mrzonki Logo
Cooking Clash Logo
Slider