Instytut Sztuki Kulinarnej.

Ewa Drzewicka

Pomysłodawczyni pracowni cukierniczej Jula Smakula. Cukiernik z tytułem mistrzowskim, specjalistka w dekoracji tortów w stylu angielskim, miłośniczka tortów wielopiętrowych oraz anatomicznych figurek. Szkoliła się pod okiem doświadczonych mistrzów cukiernictwa m.in. Denis Zuev, Dorothy Klerck, Barbara Regini, Jordi Bordas, Avalon Yarnes czy Beata Prusak, Tadeusz Branecki. W 2017 roku zdobyła czwarte miejsce w Mistrzostwach Polski Dekoracji Tortów. Autorka tekstów i tutoriali do gazet cukierniczych, organizatorka pokazów cukierniczych oraz sędzia w konkursach międzynarodowych.

Instytut_Sztuki_Kulinarnej_kursy_gotowania_warsztaty_kulinarne_lekcje_gotowania_separator_1

NASZ ZESPÓŁ

Pozostali instruktorzy

NASZA DZIAŁALNOŚĆ

KIM JESTEŚMY?

Sklad Bananow Logo
Masala Logo
ISK Logo
Postepu5 Logo
Mrzonki Logo
Cooking Clash Logo
Slider