FIRMOWE JAJECZKO - Instytut Sztuki Kulinarnej - kursy gotowania, warsztaty kulinarne, lekcje gotowania, kursy sushi.

Nasze inicjatywy:

Znajdź nas:

Instytut Sztuki Kulinarnej
Postępu 5
02-676 Warszawa
Tel.: 22 299 29 64
Gsm: 660 976 792

  • Zapisz się do naszego newslettera

  • Czyli wyjątkowe spotkanie integracyjne z gotowaniem!

    kuchnie świata?

    Ensalada de garbanzos con huevos y bacalao – Sałatka z ciecierzycy z jajkiem i dorszem oraz świeżymi warzywami
    caldo de 7 carnes – aromatyczny rosół latynoski z ryżem
    Vitello tonnato – cielęcina w delikatnym sosie tuńczykowym z kaparami
    Conhchilliogni ricotta e spinachi – Makaronowe rurki zapiekane z serem ricotta oraz szpinakiem
    Pestinos con miel – meksykańskie kruche ciasteczka z miodem

    czy kuchnia polska?

    Faszerowane i zapiekane jajka z migdałami
    Kurza watrobka i śliwka suszona grillowane w boczku
    Żur polski z domowymi kielbaskami baranimi, jajkami przepiórczymi i chrzanem
    Pascha z bakaliami podana w gniazdkach z ciasta francuskiego

    Wyślij maila na info@instytut-sztuki-kulinarnej.pl i …

    1. Podaj szacowaną ilość uczestników spotkania.
    2. Zaznacz preferowaną formułę: menu polskie czy kuchnie świata 
    3. Poinformuj nas, czy znasz już planowany termin.
    4. Opisz dodatkowe uwagi, życzenia itp.
    Przygotujemy dla Ciebie indywidualną ofertę z menu, programem oraz kalkulacją!