2019-01-21 KURS GOTOWANIA Z DARIĄ ŁADOCHĄ: GOTUJ W ROZMIARZE 36! NOWOŚĆ! - Instytut Sztuki Kulinarnej - kursy gotowania, warsztaty kulinarne, lekcje gotowania, kursy sushi.

Nasze inicjatywy:

Znajdź nas:

Instytut Sztuki Kulinarnej
Postępu 5
02-676 Warszawa
Tel.: 22 299 29 64
Gsm: 660 976 792

  • Zapisz się do naszego newslettera

  • GOTUJ W ROZMIARZE 36!

    „Nie ma diety CUD, która sprawi, że w 3 tygodnie schudniemy kilkanaście kilogramów.
    Nie ma też ogólnie przyjętej definicji zdrowia – to, co służy jednemu, może zaszkodzić drugiemu.

    Możemy jednak w jednej chwili zmienić wszystkie swoje nawyki żywieniowe, które maksymalnie pobudzą nasz metabolizm i wzmocnią układ trawienny do tego stopnia, że ciało w naturalny sposób zacznie dążyć do swojej WŁASNEJ wagi optymalnej.

    Ten warsztat jest dla osób, która chcą odnaleźć swój własny kod metaboliczny i w naturalny, „bezbolesny” sposób zgubić zbędne kilogramy w zgodzie z szeroko pojętym zdrowiem, które jest wartością nie do przecenienia w dzisiejszych czasach.

    By schudnąć – trzeba JEŚĆ! Odpowiednio połączyć składniki, uwzględnić dobowy zegar biologiczny i przede wszystkim wziąć pod uwagę własne upodobania i możliwości. Zamiast walczyć ze słabościami – przekuć je na nowe możliwości i przynajmniej 5 razy dziennie oswoić się z DOBRYM  i SZYBKIM w przygotowaniu jedzeniem. Przecież wszystko jest dla ludzi….” 🙂

    Szkolenie poprowadzi Daria Ładocha – uwielbiana trenerka kuchni tajskiej, wegetariańskiej i wegańskiej. Miłośniczka zdrowego żywienia, health coach, łączy wiedzę z kategorii medycyny chińskiej, ayurvedy, dietetyki i wielu innych płaszczyzn. Prowadząca programów kulinarnych w Dzień Dobry TVN i Kuchni+.

    Podczas warsztatów przygotujemy przykładowy jednodniowy jadłospis.

    MIEJSCE „Skład bananów”, ul. Wołodyjowskiego 47, Warszawa
    TERMIN 21 stycznia 2019 r., poniedziałek, 18:30
    CZAS TRWANIA 4-5 h
    GRUPA 8-14 osób
    W PROGRAMIE
    • ŚNIADANIE: polenta z prażonymi migdałami z musem malinowym
    • II ŚNIADANIE: sałata z wędzonym pstrągiem, granatem i awokado w lekkim sosie ziołowym
    • OBIAD: makaron sojowy z grzybami shitake, kolendrą i pieczoną szalotką
    • PODWIECZOREK: figowe trufle z sezamem
    • KOLACJA: zupa z pastą miso, warzywami i wodorostami wakame
    • Cena:
      • 350,00 PLN