2020-10-10 KURS KUCHNI WEGAŃSKIEJ: KUCHNIE ŚWIATA - Instytut Sztuki Kulinarnej - kursy gotowania, warsztaty kulinarne, lekcje gotowania, kursy sushi.

Nasze inicjatywy:

Znajdź nas:

Instytut Sztuki Kulinarnej
Postępu 5
02-676 Warszawa
Tel.: 22 299 29 64
Gsm: 660 976 792

  • Zapisz się do naszego newslettera

  • KURS KUCHNI WEGAŃSKIEJ: KUCHNIE ŚWIATA

    Dieta wegańska pomimo swojej różnorodności i niesamowitej kreatywności potrafi ograniczać – zwłaszcza w podróży, kiedy stajemy przed faktem, że najpopularniejsze dania etnicznych kuchni zawierają z pozoru niedające się zastąpić wegańskimi odpowiednikami produkty.
    Nic bardziej mylnego! Zapraszamy w podróż dookoła świata, podczas której podzielimy się z Wami wiedzą o kuchniach różnych kontynentów i nauczymy, jak wyczarować we własnej kuchni smaki dalekich podróży w wydaniu całkowicie wegańskim.
    Kurs poprowadzi Kasia Zielska, związana z Instytutem od 10 lat.
    Miłośniczka i pasjonatka kuchni tajskiej. W Tajlandii nawet lokalnych kucharzy zaskakuje pikantnością swoich dań, a curry to jej drugie imię:) Zawodowo projektuje autorskie przepisy dla kulinarnych marek. Na co dzień pracuje jako nauczycielka sztuki i malarstwa w szkole średniej i rozwija swoją karierę artystyczną.

    Zabezpiecz swój udział w kursie kupując możliwość zmiany terminu szkolenia z 5 dni roboczych nawet do 6 godzin przed jego rozpoczęciem. W przypadku wykupienia tej opcji, zostanie Państwu zaproponowany kolejny termin tego samego szkolenia lub w przypadku braku odpowiednika, szkolenie o tożsamej wartości pieniężnej. Informację o skorzystaniu z opcji i odwołaniu swojego udziału należy zgłosić mailowo na adres info@instytut-sztuki-kulinarnej.pl
    Dodaj usługę do koszyka klikając tutaj.
    UWAGA
    Informujemy, że jesteśmy w pełni przygotowani na przeprowadzenie szkolenia zgodnie z wymogami wprowadzonymi przez rząd w walce z koronawirusem i zapewnienie najwyższych standardów oraz bezpieczeństwa podczas kursu. W związku z tym program szkolenia może ulec kosmetycznym zmianom. Nie wpłyną one jednak na jakość oraz czas trwania kursu.
     

    MIEJSCE Instytut Sztuki Kulinarnej, ul. Postępu 5, Warszawa (budynek Skład Bananów)
    TERMIN 10 października 2020 r, sobota, godz. 13:00
    CZAS TRWANIA 4 h
    GRUPA 8-16 osób
    W PROGRAMIE
    • Ramen z groszkiem cukrowym, grzybami shitake i wegańskim jajkiem (Japonia)
    • Chili sin carne podawane z salsą verde (Meksyk)
    • Żeberka z chlebowca w sosie barbecue (USA)
    • Kiełbaski z trawą cytrynową i chili (Tajlandia)
    • Sernik czekoladowy (Polska)
    • Cena:
      • 270,00 PLN