2020-02-14 WALENTYNKOWY KURS GOTOWANIA AFRODYZJAKÓW - Instytut Sztuki Kulinarnej - kursy gotowania, warsztaty kulinarne, lekcje gotowania, kursy sushi.

Nasze inicjatywy:

Znajdź nas:

Instytut Sztuki Kulinarnej
Postępu 5
02-676 Warszawa
Tel.: 22 299 29 64
Gsm: 660 976 792

  • Zapisz się do naszego newslettera

  • WALENTYNKOWY KURS GOTOWANIA AFRODYZJAKÓW

    Już po raz kolejny walentynkowy kurs poprowadzi damsko-męski duet, a w nim: ekspertka kuchni hiszpańskiej Maria Najgrodzka i przesympatyczny Gruzin Gagik Grigoryan.

    Masz już dosyć przepełnionych restauracji, w których brakuje intymności i swobody? Wybierz się ze swoją Drugą Połówką na warsztaty, gdzie wspólnie przygotujecie wyjątkowe potrawy pełne afrodyzjaków. Wspólne gotowanie to najlepszy sposób na budowanie wzajemnych relacji, poświęcenie sobie uwagi oraz stworzenie wyjątkowej interakcji pomiędzy partnerami. Warsztaty pozwolą Wam oderwać się od natłoku obowiązków, rozwinąć kulinarne umiejętności, a przede wszystkim jeszcze bardziej się do siebie zbliżyć.

    Afrodyzjaki są substancjami, które od wieków cieszą się ogromnym powodzeniem ze względu na swoje szczególne właściwości. Odpowiednio skomponowane potrawy zawierające określone dodatki, takie jak zioła, przyprawy czy owoce morza wpływają pozytywnie na samopoczucie i potencjał seksualny. Podczas naszego spotkania ugotujemy potrawy pobudzające zmysły i spędzimy fantastyczny czas w parach. Popijając hiszpańską sangrię zabierzemy Was w niezapomianą podróż po smakach Półwyspu Iberyjskiego i gorącej Gruzji.

    Podczas 4-godzinnych warsztatów dowiecie się na czym polega fenomen afrodyzjaków i jak wpływają one na zachowanie, myśli i pożądanie. Nauczycie się które z nich podawać kobiecie, a które mężczyźnie, tak aby rezultaty ich kosztowania były zadowalające dla Was obojga… Będziecie świadkami uwodzicielskiego kulinarnego show, prawdziwej fuzji temperamentów i tworzenia potraw, które zadowolą spragnione wyjątkowych doznań podniebienia. Spędźcie z nami niezapomniane walentynki!


    Podczas kursu gotujecie w parach.
    UWAGA: Podana cena kursu dotyczy dwóch osób.

    MIEJSCE „Skład bananów”, ul. Postępu 5, Warszawa
    TERMIN 14 lutego 2020 r., piątek, godz. 18:30
    CZAS TRWANIA 4 h
    GRUPA 8-16 osób
    W PROGRAMIE 1. Wykład teoretyczny: charakterystyka afrodyzjaków
    2. Trening praktyczny dla uczestników kursu – Przygotowywanie potraw w parach

    Menu:

    • – Sangria z owocami i rumem, czyli hiszpański napój na bazie czerwonego wina z dodatkami
    • – Delikatne roladki z bakłażanów z pastą orzechową i granatem
    • – Chaczapuri imertyńskie, czyli gruziński placek z serem
    • – Hiszpańska paella marinera, czyli szafranowy ryż z owocami morza
    • – Czekoladowy mus podkręcony nutą chilli
    • Cena:
      • 480,00 PLN