2019-04-13 Rodzinne warsztaty: wielkanocne mazurki NOWOŚĆ! - Instytut Sztuki Kulinarnej - kursy gotowania, warsztaty kulinarne, lekcje gotowania, kursy sushi.

Nasze inicjatywy:

Znajdź nas:

Instytut Sztuki Kulinarnej
Postępu 5
02-676 Warszawa
Tel.: 22 299 29 64
Gsm: 660 976 792

  • Zapisz się do naszego newslettera

  • RODZINNE WARSZTATY: WIELKANOCNE MAZURKI

    Serdecznie zapraszamy na wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju rodzinne warsztaty wielkanocne, podczas których każda para (rodzic/opiekun + dziecko) wykona aż trzy zupełnie inne mazurki. Pobawimy się kształtem, formą i nadzieniami. Pokażemy Wam ile możliwości daje świąteczny mazurek, abyście mogli przygotować doskonałe wypieki również w domu. Niezwykła frajda dla dzieci i dorosłych!
    Szkolenie poprowadzi Kinga Filipowicz – trenerka z kilkuletnim doświadczeniem w prowadzeniu kursów cukierniczych zarówno dla dorosłych, jak i dla dzieci. Dba nie tylko o fantastyczny smak swoich deserów, ale również o ich perfekcyjny wygląd. Absolwentka szkoleń w elitarnej Akademii Le Cordon Bleu w Paryżu, między innymi tych o makaronikach, cieście francuskim, drożdżowych wypiekach i tartach. Autorka bloga Co na deser? – kopalni pomysłów na pyszne i efektownie prezentujące się słodkości.
    Podczas zapisów bardzo prosimy o podanie imienia i wieku dziecka (cena dotyczy rodzica+dziecka).

    MIEJSCE Instytut Sztuki Kulinarnej, ul. Postępu 5, Warszawa (budynek Skład Bananów)
    TERMIN 13 kwietnia 2019 r., sobota, godz. 10:00
    CZAS TRWANIA 3 h
    GRUPA 7 dorosłych + 7 dzieci
    W PROGRAMIE
    • – Mazurek orzechowo-chałwowy
    • – Mazurek z własnoręcznie przygotowaną frużeliną wiśniową
    • – Mazurek z daktylami, solą morską i toffee
    • Cena:
      • 270,00 PLN