2019-04-09 KURS KUCHNI WEGAŃSKIEJ: WIELKANOC NOWOŚĆ! - Instytut Sztuki Kulinarnej - kursy gotowania, warsztaty kulinarne, lekcje gotowania, kursy sushi.

Nasze inicjatywy:

Znajdź nas:

Instytut Sztuki Kulinarnej
Postępu 5
02-676 Warszawa
Tel.: 22 299 29 64
Gsm: 660 976 792

  • Zapisz się do naszego newslettera

  • KURS KUCHNI WEGAŃSKIEJ: WIELKANOC

    Wielkanocny stół wciąż jeszcze kojarzy Ci się tylko z jajkami, żurkiem z kiełbasą i pasztetem? Nie wyobrażasz sobie świętowania bez mięsnych potraw?   Podczas warsztatów pokażemy Ci, jak przygotować tradycyjne świąteczne dania w całkowicie wegańskim stylu! Warto urozmaicić sobie ten wyjątkowy czas, próbując apetycznych  przysmaków w odmienionej formie.

    Wegańska kiełbasa, żurek, majonez bez cholesterolu, przepyszny gryczany pasztet oraz obłędny mazurek bez cukru i mąki zadowolą nie tylko największych łasuchów, ale również wszystkich dbających o linię. Postaw na wegańskie Święta dostarczając swojemu organizmowi zdrowych tłuszczów, minerałów i witamin! 🙂

    Szkolenie prowadzi Zuzanna Łyczkowska – Coach, ekspert zdrowia, trener ale przede wszystkim spełniona kobieta. Wielka pasjonatka jedzenia, zdrowego stylu życia i sportu , zarażająca pozytywną energią i motywacją do działania. Od kilku lat sztuka kulinarna pochłonęła ją bez reszty. Sens odnalazła w tworzeniu zdrowych, wegańskich deserów, wyznaczając trend, że słodkie nie znaczy zawsze niezdrowe. Pasję przekształciła w pracę jeżdżąc po świecie, podpatrując i pracując z ludźmi którzy mogą przed nią odkryć wiele tajników kuchni vege. Jest niepoprawną optymistką – nawet z trudnych sytuacji potrafi wyciągnąć coś dobrego, bo tylko one kształtują nasz charakter. Bierze z życia jak najwięcej, żyje tym co jest tu i teraz, a jej motto życiowe to: „Przestań mówić, zacznij działać”!

    Kurs może być zrealizowany w ramach pakietu Vege Master.

    MIEJSCE „Skład bananów”, ul. Postępu 5, Warszawa
    TERMIN 9 kwietnia 2019 r., wtorek, godz. 18:30
    CZAS TRWANIA 4-5 h
    GRUPA 8-16 osób
    W PROGRAMIE
    • Sałatka warzywna z własnoręcznie przygotowanym wegańskim majonezem
    • Pasztet gryczany z pieczonych warzyw
    • Żurek wegański podawany z puree ziemniaczanym i zrumienioną cebulką
    • Wegańska Kiełbasa podawana z chrzanem i musztardą
    • Świąteczny mazurek orzechowy bez mąki, cukru i nabiału
    • Cena:
      • 270,00 PLN