2019-03-20 Dieta na piękne włosy, cerę i paznokcie NOWOŚĆ! - Instytut Sztuki Kulinarnej - kursy gotowania, warsztaty kulinarne, lekcje gotowania, kursy sushi.

Nasze inicjatywy:

Znajdź nas:

Instytut Sztuki Kulinarnej
Postępu 5
02-676 Warszawa
Tel.: 22 299 29 64
Gsm: 660 976 792

  • Zapisz się do naszego newslettera

  • DIETA NA PIĘKNE WŁOSY, CERĘ I PAZNOKCIE

    Cera pozbawiona blasku, łamiące się paznokcie oraz osłabione i matowe włosy. Czy skądś znasz te problemy? Razem z dietetyczką Anetą Łańcuchowską pokażemy Ci, że dzięki odpowiedniej diecie możesz zmienić swój wygląd i zadbać o siebie! Produkty bogate w cynk, krzem, miedź, żelazo oraz witaminy A, E i B. A wszystko to podane w smakowitej, prostej formie. Zaczynając od zmiany swoich nawyków żywieniowych od razu dostrzeżesz różnicę, a nowe zwyczaje staną się Twoją przyjemną codzienością. Twoje włosy staną się mocne i błyszczące, cera promienista i gładka, a paznokcie twarde jak nigdy dotąd. To jak, zaczynamy zmianę od szkolenia?

    Kurs poprowadzi Aneta Łańcuchowska – gotująca dietetyczka, blogerka kulinarna na lookingforcooking.pl, autorka książki „Zdrowe wody” i mama na pełen etat. Ma na koncie trzy sezony autorskiego programu pt. „Pożegnanie z wagą” o dietach
    i aktywności fizycznej, emitowanego na antenie TVN Meteo Active, ostatnio prowadziła własny kulinarny cykl w Dzień Dobry TVN pt. „Reakcja łańcuchowa”, aktualnie często gotuje „na żywo” w studio Pytania na Śniadanie. Kuchnia Anety to wypadkowa jej ugruntowanej wiedzy z zakresu zdrowego odżywiania oraz zaskakującego smaku. Jeżeli chcesz połączyć warsztat kulinarny z poradami eksperta żywieniowego, to gotowanie z Anetą jest właśnie dla Ciebie.

    Na szkoleniach kursanci pracują w maksymalnie 3-osobowych grupach i każdy z uczestników bierze czynny udział w przygotowaniu wszystkich potraw. Dzięki temu podziałowi w trakcie 4-godzinnego kursu jesteśmy w stanie przekazać całą niezbędną wiedzę oraz przyrządzić określoną liczbę dań.

    MIEJSCE Instytut Sztuki Kulinarnej, ul. Postępu 5, Warszawa (budynek Skład Bananów)
    TERMIN  20 marca 2019 r., środa, godz. 18:30
    CZAS TRWANIA 4-5 h
    GRUPA 8-16 osób
    W PROGRAMIE
    • – Pasta słonecznikowa z suszonymi pomidorami oraz miętą
    • – Chrupiące crumble z zielonych warzyw z dodatkiem soczystych wiśni
    • – Aromatyczne curry z nie tylko pomarańczowymi warzywami
    • – Tartaletki na spodzie orkiszowym z konfiturą z czarnej porzeczki i bezą
    • – Pełne witamin smoothie owocowo – warzywne
    • Cena:
      • 270,00 PLN