2019-02-19 SZYBKIE DANIA DO LUNCHBOXA NOWOŚĆ! - Instytut Sztuki Kulinarnej - kursy gotowania, warsztaty kulinarne, lekcje gotowania, kursy sushi.

Nasze inicjatywy:

Znajdź nas:

Instytut Sztuki Kulinarnej
Postępu 5
02-676 Warszawa
Tel.: 22 299 29 64
Gsm: 660 976 792

  • Zapisz się do naszego newslettera

  • SZYBKIE DANIA DO LUNCHBOXA

     

    Próby opracowania idealnych posiłków do pracy nie należą do łatwych. Często brakuje nam czasu i pomysłu, przez co dzień rozpoczynamy od kanapki z marketu czy innych gotowych produktów, które spełniają jedynie funkcję zabicia głodu, uwłaczając naszym kubkom smakowym i nadwyrężając portfel.

     

    Dzięki naszym warsztatom przekonacie się, że przygotowanie lunchu do pracy może być przyjemne, proste i szybkie. Wspólnie przygotujemy 4 posiłki, z których każdy będzie odpowiedni na inną porę dnia, dostarczając energii i przyjemnych doznań smakowych! Proponowane przez nas menu, to nie tylko pyszne i zdrowe posiłki, ale również podróż po smakach świata i odkrywanie aromatów egzotycznych przypraw i ziół wpływających pozytywnie na naszą przemianę materii i wewnętrzną harmonię.

     

    W opcji dodatkowej: możliwość dokupienia eleganckiego lunch boxa firmy bento w designerskiej oprawie. Bardzo prosimy o informację przy zapisie czy są Państwo zainteresowani.
    Cena 149zł.

     

     

    Szkolenie prowadzi Zuzanna Łyczkowska – Coach, ekspert zdrowia, trener ale przede wszystkim spełniona kobieta. Wielka pasjonatka jedzenia, zdrowego stylu życia i sportu , zarażająca pozytywną energią i motywacją do działania. Od kilku lat sztuka kulinarna pochłonęła ją bez reszty. Sens odnalazła w tworzeniu zdrowych, wegańskich deserów, wyznaczając trend, że słodkie nie znaczy zawsze niezdrowe. Pasję przekształciła w pracę jeżdżąc po świecie, podpatrując i pracując z ludźmi którzy mogą przed nią odkryć wiele tajników kuchni vege. Jest niepoprawną optymistką – nawet z trudnych sytuacji potrafi wyciągnąć coś dobrego, bo tylko one kształtują nasz charakter. Bierze z życia jak najwięcej, żyje tym co jest tu i teraz, a jej motto życiowe to: „Przestań mówić, zacznij działać”!

    Podczas warsztatów przygotujemy przykładowy jednodniowy jadłospis.

    MIEJSCE „Skład bananów”, ul. Wołodyjowskiego 47, Warszawa
    TERMIN 19 lutego 2019 r., wtorek, 18:30
    CZAS TRWANIA 4-5 h
    GRUPA 8-14 osób
    W PROGRAMIE
    • Śniadanie – Kokosowa owsianka bezglutenowa z daktylami, cynamonem, mielonym lnem i sezonowymi owocami
    • Lunch – Sałatka a’la tabbouleh z komosa ryzowa, orzeszkami pinii, ogórkiem, pomidorem i szczyptą chilli
    • Obiad – Marokańskie danie z kurczaka, czerwonej soczewicy i passaty pomidorowej podane z kuskusem i dipem jogurtowym
    • Deser – Wegański mus kawowy w słoiku z czekoladą kokosową, kakao i nasionami goi (tylko 200 kcal!)
    • Cena:
      • 270,00 PLN