2019-02-14 WALENTYNKOWY KURS GOTOWANIA AFRODYZJAKÓW BRAK MIEJSC! - Instytut Sztuki Kulinarnej - kursy gotowania, warsztaty kulinarne, lekcje gotowania, kursy sushi.

Nasze inicjatywy:

Znajdź nas:

Instytut Sztuki Kulinarnej
Postępu 5
02-676 Warszawa
Tel.: 22 299 29 64
Gsm: 660 976 792

  • Zapisz się do naszego newslettera

  • WALENTYNKOWY KURS GOTOWANIA AFRODYZJAKÓW

    Już po raz kolejny walentynkowy kurs poprowadzi damsko-męski duet, a w nim: Anna Kalaji – trenerka temperamentnej kuchni hiszpańskiej i arabskiej oraz Petar Simić – rodowity Serb, który o nieziemskiej kuchni bałkańskiej wie wszystko.
    Afrodyzjaki są substancjami, które od wieków cieszą się ogromnym powodzeniem ze względu na swoje szczególne właściwości. Odpowiednio skomponowane potrawy zawierające określone dodatki, takie jak zioła, przyprawy czy owoce morza wpływają pozytywnie na samopoczucie i potencjał seksualny. 🙂
    Podczas 4-godzinnych warsztatów dowiecie się na czym polega fenomen afrodyzjaków i jak oddziałują one na zachowanie, myśli i pożądanie. Nauczycie się które z nich podawać kobiecie, a które mężczyźnie, tak aby rezultaty ich kosztowania były zadowalające dla Was obojga… Będziecie świadkami uwodzicielskiego kulinarnego show, prawdziwej fuzji temperamentów i tworzenia potraw, które zadowolą spragnione wyjątkowych doznań podniebienia. Pod okiem Ani i Petara w parach przyrządzicie zaprezentowane dania, a na koniec, przy kieliszku wina będziecie delektować się ich niesamowitym, rozpalającym smakiem…
     UWAGA: Podana cena kursu dotyczy dwóch osób.

    MIEJSCE „Skład bananów”, ul. Postępu 5, Warszawa
    TERMIN 14 lutego 2019 r., czwartek, godz. 18:30
    CZAS TRWANIA 4-5 h
    GRUPA 8-16 osób
    W PROGRAMIE
    • Sangria z pomarańczą, gruszką i jabłkiem
    • Tapas z flambirowaną krewetką w szynce parmeńskiej z dipem ziołowo-czosnkowym podawane z pan amb tomaquet czyli bagietką z oliwą i pomidorem
    • Kozii ser z prazonymy orzechami i sosem owocowym
    • Stek z ziołowym masłem i pieczonymi warzywami
    • Krem bananowy z kruszonymi ciastkami, bitą śmietaną i miodem
    • Cena:
      • 440,00 PLN