2018-06-09 KURS CUKIERNICZY: SERNIKI - Instytut Sztuki Kulinarnej - kursy gotowania, warsztaty kulinarne, lekcje gotowania, kursy sushi.

Nasze inicjatywy:

Znajdź nas:

Instytut Sztuki Kulinarnej
Postępu 5
02-676 Warszawa
Tel.: 22 299 29 64
Gsm: 660 976 792

  • Zapisz się do naszego newslettera

  • KURS CUKIERNICZY: SERNIKI

    Klasyczne, tradycyjne na maśle oraz te lekkie, nowoczesne, na zimno. Serniki to jedne z ulubionych deserów. Podczas naszego szkolenia nauczycie jak się przygotować idealny i prosty jak stół sernik. Dodatkowo przygotujemy całkowicie wegański deser na bazie kaszy jaglanej, który do złudzenia przypomina właśnie sernik!

     

    Szkolenie poprowadzi Kinga Filipowicz – Absolwentka kursów cukierniczych w elitarnej Akademii Le Cordone Bleu w Paryżu, w tym makaroników

    MIEJSCE „Skład bananów”, ul. Postępu 5, Warszawa
    TERMIN 09 czerwca 2018, sobota, 15:00
    CZAS TRWANIA 4 h
    GRUPA 8-14 osób
    W PROGRAMIE ZAJĘCIA PRAKTYCZNE:

     

    • tradycyjny sernik pieczony z syropem malinowym 
    • pieczony wegański tofurnik z kaszą jaglaną i mlekiem kokosowym 
    • sernik z różą i kardamonem – na zimno
    • Cena:
      • 270,00 PLN