2018-05-23 KUCHNIA WEGAŃSKA: KIERUNEK INDIE OSTATNIE 4 WOLNE MIEJSCA! - Instytut Sztuki Kulinarnej - kursy gotowania, warsztaty kulinarne, lekcje gotowania, kursy sushi.

Nasze inicjatywy:

Znajdź nas:

Instytut Sztuki Kulinarnej
Postępu 5
02-676 Warszawa
Tel.: 22 299 29 64
Gsm: 660 976 792

  • Zapisz się do naszego newslettera

  • KUCHNIA WEGAŃSKA Z TAPIM SHARMA

    Takiej kuchni indyjskiej jeszcze nigdzie nie było! Charyzmatyczny, szalony, przezabawny Tapi Sharma znów zaskakuje, tworząc menu w całkowicie wegańskiej odsłonie!

    Podczas kursu nauczycie się łączyć nietypowe, orientalne smaki, przyrządzicie popularne Vegan bowle, nauczycie się w pełni wydobywać aromat z przypraw oraz poznacie nietypowe łączenia owoców i warzyw. Ten kurs na pewno Was zachwyci!

    Tapinder Sharma – hindus z Punjab, restaurator, właściciel sieci restauracji indyjskich Ganesh, wegetarianin i pasjonat zdrowej, odpowiednio skomponowanej i naprawdę nieźle doprawionej kuchni. Prywatnie fantastyczny, otwarty, pełen charyzmy i pasji prowadzący, który podczas kursu przekaże Wam nie tylko ogromną wiedzę na temat swojej rodzimej kuchni, ale wprowadzi Was w niesamowity świat kultury indyjskiej.

    MIEJSCE Instytut Sztuki Kulinarnej, ul. Postępu 5, Warszawa (budynek Skład Bananów)
    TERMIN 23 maja 2018 r., środa, godz. 18:30
    CZAS TRWANIA 4-5 h
    GRUPA 8-16 osób
    W PROGRAMIE Vegetable Tikki – kotleciki warzywne
    Mango Cashew Pulao – ryż z mango i orzechami nerkowca
    Bakłażan w sosie orzechowym
    Vegan bowl- orientalny talerz rozmaitości
    Cukinia na słodko
    • Cena:
      • 220,00 PLN