2018-03-19 KURS GOTOWANIA Z DARIĄ ŁADOCHĄ: DLACZEGO DIETY NAS OSZUKUJĄ? - Instytut Sztuki Kulinarnej - kursy gotowania, warsztaty kulinarne, lekcje gotowania, kursy sushi.

Nasze inicjatywy:

Znajdź nas:

Instytut Sztuki Kulinarnej
Postępu 5
02-676 Warszawa
Tel.: 22 299 29 64
Gsm: 660 976 792

  • Zapisz się do naszego newslettera

  • KURS GOTOWANIA Z DARIĄ ŁADOCHĄ: DLACZEGO DIETY NAS OSZUKUJĄ

    Dlaczego diety nie działają? Dlaczego przechodząc z jednego systemu żywienia na drugi nie odczuwa się różnicy? Która dieta jest właściwa dla mnie? Dlaczego już tyle diet powstało?
    Jeśli zadaliście sobie choć raz jedno z tych pytań to ten warsztat jest dokładnie dla Was. Dotyczy indywidualnego podejścia do tematu żywienia uwzględniając obecne nawyki żywieniowe i te, którym chcielibyście poświęcić szczególną uwagę. To warsztat motywujący do zmiany. To początek procesu, który może zmienić wszystkie zasady, które dotychczas towarzyszyły Wam 5 razy każdego dnia, a z których nie do końca byliście zadowoleni. Budząc świadomość składników na własnym talerzu, obudzicie uwagę w innych obszarach życia. I tak naprawdę odpowiedź na pytanie o właściwą dietę dla każdego z Was jest oczywista. Zapraszamy Was na rozwiązanie zagadki.

    Kurs poprowadzi Daria Ładocha – doświadczona trenerka kuchni tajskiej, specjalistka od zdrowej żywności i diet, dziennikarka kulinarna, coach zdrowia. Autorka książek kulinarnych „W mojej tajskiej kuchni”, „Kuchnia dla zapracowanych kobiet i mężczyzn” oraz „Gotuj zdrowo dla dzieci”. Prowadząca programy w TVN oraz Kuchni+. Zwyciężczyni drugiej edycji programu „Agent Gwiazdy” oraz promotorka nowoczesnej kuchni w kampanii reklamowej sieci sklepów Lidl. Swoją wiedzą dzieli się również na swoich blogach „Mamałyga” oraz „One more thai”. Prywatnie zaś to szalenie otwarta osoba z niesamowitą charyzmą, która swoją pasją zaraża każdego, kto ma z nią do czynienia.

    UWAGA! Szkolenie odbędzie się w nowej siedzibie przy ul. Postępu 5!

    MIEJSCE Instytut Sztuki Kulinarnej, ul. Postępu 5, Warszawa (budynek Skład Bananów)
    TERMIN 19 marca 2018 r, poniedziałek, godz. 18:30
    CZAS TRWANIA 4-5 h
    GRUPA 8-16 osób
    W PROGRAMIE
    • Paprykowa zupa z fasolą i orzeszkami piniowymi (dieta Furhmana)
    • Wegańskie curry z papają i orzechami nerkowca (dieta wegańska)
    • Łosoś pieczony z surówką z ogórka zielonego z sezamem i dipem z rucoli (dieta Fodmap)
    • Dal po polsku z papryką i imbirem (dieta bez laktozy)
    • Czekoladowy deser ryżowy z orzechami ( dieta bezglutenowa)
    • Cena:
      • 350,00 PLN