2017-08-17 Kurs kuchni koreańskiej: Koreański grill - Instytut Sztuki Kulinarnej - kursy gotowania, warsztaty kulinarne, lekcje gotowania, kursy sushi.

Nasze inicjatywy:

Znajdź nas:

Instytut Sztuki Kulinarnej
Postępu 5
02-676 Warszawa
Tel.: 22 299 29 64
Gsm: 660 976 792

  • Zapisz się do naszego newslettera

  • KURS GOTOWANIA KUCHNI KOREAŃSKIEJ

    Jedna z najzdrowszych kuchni na świecie już u nas! Pod okiem Inessy Kim poznacie kuchnię harmonijną, zdrową, naturalną i o niskiej zawartości tłuszczu. Kimchi, buldogi, bibimbap, doenjang czy jeon to tylko początek niezwykłej podróży wgłąb kuchni pełnej kontrastów i wpływów. Zapraszamy na najnowsze warsztaty kulinarne z mistrzynią kuchni koreańskiej!
    Tym razem pogrillujemy po koreańsku – najsmaczniejsze mięsa, marynaty, a nawet grillowane… kimchi! Nie może Was zabraknąć!
    UWAGA! Szkolenie odbędzie się w nowej siedzibie przy ul. Postępu 5!

    MIEJSCE Instytut Sztuki Kulinarnej, ul. Postępu 5, Warszawa (budynek Skład Bananów)
    TERMIN 17 sierpnia 2017 r., czwartek, godz. 18.30
    CZAS TRWANIA 4-5 h
    GRUPA 8-16 osób
    W PROGRAMIE
    • Bulgogi (marynowana wołowina)
    • Dak Galbi (kurczak w pikantnej marynacie)
    • Samgyeopsal (boczek)
    • Moksal (karkówka)
    • Grillowane warzywa: pieczarki, ostre papryczki, cebula, czosnek, kimchi (tak, kimchi też się grilluje!)
    • Marynowane rzodkiewki
    • Cena:
      • 220,00 PLN