2018-06-23 KURS CUKIERNICZY: WSZYSTKO O TORTACH - Instytut Sztuki Kulinarnej - kursy gotowania, warsztaty kulinarne, lekcje gotowania, kursy sushi.

Nasze inicjatywy:

Znajdź nas:

Instytut Sztuki Kulinarnej
Postępu 5
02-676 Warszawa
Tel.: 22 299 29 64
Gsm: 660 976 792

  • Zapisz się do naszego newslettera

  • KURS CUKIERNICZY: WSZYSTKO O TORTACH

    „Nie taki tort straszny jak go malują”, czyli jak przygotować ciasto ucierane i biszkoptowe, jak wykorzystywać barwniki spożywcze, masę marcepanową czy lukry plastyczne i sprawić by Wasze wypieki zachwycały nie tylko smakiem, lecz także niebanalnym wyglądem. Pieczenie tortu od A do Z.

    MIEJSCE „Skład bananów”, ul. Postępu 5, Warszawa
    TERMIN 23 czerwca 2018 r., sobota, 15:00
    CZAS TRWANIA 4-5 h
    GRUPA 8-14 osób
    W PROGRAMIE Każdy uczestnik przygotowuje i ozdabia swój własny mini tort na cieście biszkoptowym z kremem na bazie maskarpone lub kremem maślanym (do wyboru) – kładziemy nacisk na owoce sezonowe
    • Cena:
      • 270,00 PLN