2019-03-21 Kurs kuchni koreańskiej NOWE MENU! - Instytut Sztuki Kulinarnej - kursy gotowania, warsztaty kulinarne, lekcje gotowania, kursy sushi.

Nasze inicjatywy:

Znajdź nas:

Instytut Sztuki Kulinarnej
Postępu 5
02-676 Warszawa
Tel.: 22 299 29 64
Gsm: 660 976 792

  • Zapisz się do naszego newslettera

  • KURS GOTOWANIA KUCHNI KOREAŃSKIEJ

    Harmonijna, zdrowa, naturalna i o niskiej zawartości tłuszczu – kuchnia kontrastów i wpływów podbija światowe kulinaria. Koreańskie placki ziemniaczane, aromatyczna zupa czy smażony kurczak to tylko początek nieskończonej podróży wgłąb jednej z najzdrowszych kuchni świata.
    Zapraszamy serdecznie na kurs gotowania kuchni koreańskiej z niezwykłą i charyzmatyczną Inessą, która wprowadzi Was w świat kuchni koreańskiej i doskonałych smaków!
    Inessa Kim – właścicielka Bistro na warszawskim Muranowie z kuchnią wielokulturową. Uczestniczka drugiej edycji programu kulinarnego TOP CHEF; wydała edukacyjną kulinarną grę planszową dla dzieci

    MIEJSCE Instytut Sztuki Kulinarnej, ul. Postępu 5, Warszawa (budynek Skład Bananów)
    TERMIN 21 marca 2019 r., czwartek, godz. 18.30
    CZAS TRWANIA 4-5 h
    GRUPA 8-16 osób
    W PROGRAMIE
    • Kamjajeon – koreański placek ziemniaczany
    • Yukgaejang – przepyszna ostra zupa z wołowiny
    • Dakganjeong – Smażony kurczak po koreańsku czyli Korean Fried Chiken
    • Mu muchim – surówka z rzodkwi
    • Kkwabaegi – koreańskie zakręcone pączki 
    • Cena:
      • 220,00 PLN