KURSY GOTOWANIA KUCHNI TAJSKIEJ

Nasze inicjatywy:

Znajdź nas:

Instytut Sztuki Kulinarnej
Postępu 5
02-676 Warszawa
Tel.: 22 299 29 64
Gsm: 660 976 792

  • Zapisz się do naszego newslettera

  •  

    TOM EKLER

    Prowadzący z blisko 17 letnim doświadczeniem w renomowanych restauracjach. Specjalista od win i wyrafinowanej kuchni śródziemnomorskiej. Otwiera restauracje, szkoli personel począwszy od obsługi skończywszy na managmencie. Profesjonalista w każdym calu. Pracował między innymi w:
    – L’Ortolan Restaurant 1 Gwiazdka Michelin, 4 rozety AA
    – Charingwotrh Manor Hotel 4**** De Luxe
    – Brassica Restaurant (by Cass Titcombe) Beaminster, Dorset, UK
    – Charingwotrh Manor Hotel 4**** De Luxe Chipping Campden, Gloucestershire, UK
    – Gravetye Manor Relais & Châteaux 4 rozety AA, 1 gwiazdka Michelin West Sussex, UK
    Wykształcenie:
    Dyplom BA (z najwyższym wyróżnieniem) Międzynarodowa Sztuka Kulinarna; University of West London
    Dyplom FDA Gastronomia i Obróbka Żywności; Thames Valley University, Londyn
    Dyplom (z wyróżnieniem) z Wiedzy o Winie i Napojach Spirytusowych – poziom zaawansoway; Wines and Spirits Education Trust (WSET), Londyn