Szymon Pochylski - Instytut Sztuki Kulinarnej - kursy gotowania, warsztaty kulinarne, lekcje gotowania, kursy sushi.

Nasze inicjatywy:

Znajdź nas:

Instytut Sztuki Kulinarnej
Postępu 5
02-676 Warszawa
Tel.: 22 299 29 64
Gsm: 660 976 792

  • Zapisz się do naszego newslettera

  • SZYMON POCHYLSKI

    Student Żywienia Człowieka na warszawskim SGGW. Z miłości do fermentacji prowadzi bloga siejeferment.pl. Swoje pierwsze piwo uwarzył jeszcze w technikum a jego kombucha nie ma sobie równych! Nocami przygotowuje domowy tempeh, kisi aromatyczne kimchi, kręci ostre sosy z habanero i wciąż kombinuje co by tu skwasić… Bakterie, fermentacje, kiszonki nie mają przed nim tajemnic i wciąż szuka nowych pomysłów. Od 2020 roku prowadzi również szkolenia z fermentacji.