KURSY SUSHI

Nasze inicjatywy:

Znajdź nas:

Instytut Sztuki Kulinarnej
Postępu 5
02-676 Warszawa
Tel.: 22 299 29 64
Gsm: 660 976 792

  • Zapisz się do naszego newslettera

  • PAWEŁ KRYSIAK

    Sushi uczył się od najlepszych – zarówno Japończyków jak i Polaków. Swój pierwszy kurs poprowadził w 2007 roku i chwilę potem zrodził się pomysł na ISK – kontynuację kulinarnej pasji, której początkiem była Masala – Smaki Świata. Nazywa siebie „towaroznawcą”, nie kucharzem. Choć głowę ma pełną kulinarnych fantazji, jedną realizuje z bezwzględną samodyscypliną – uczyć, uczyć, uczyć i  to PO JAPOŃSKU. Nie ulega modzie ani gustom Polaków, wyznaje ideę ” kucharskiego rzemiosła”, nie ma dla niego pytań bez odpowiedzi, a kuchnia, jedzenie i gotowanie to całe jego życie.