Maciej Siąkowski - Instytut Sztuki Kulinarnej - kursy gotowania, warsztaty kulinarne, lekcje gotowania, kursy sushi.

Nasze inicjatywy:

Znajdź nas:

Instytut Sztuki Kulinarnej
Postępu 5
02-676 Warszawa
Tel.: 22 299 29 64
Gsm: 660 976 792

  • Zapisz się do naszego newslettera

  • MACIEJ SIĄKOWSKI

    Jako sous chef restauracji Senses współzdobywca gwiazdki Michelin, oraz, już jako szef kuchni, zdobywca 3 czapek Gault & Millau w restauracji Ole. Znany w zawodowym środowisku ze swojego zapału, pracowitości i talentu. Posiada nietuzinkowy styl, dzięki czemu tworzy dania zapadające w serca i którymi zdobył wiernych fanów swoich kulinarnych umiejętności. Prowadzi liczne szkolenia i pokazy kulinarne gdzie z łatwością i entuzjazmem dzieli się swoją niespotykaną wiedzą.