JAKUB STEUERMARK - Instytut Sztuki Kulinarnej - kursy gotowania, warsztaty kulinarne, lekcje gotowania, kursy sushi.

Nasze inicjatywy:

Znajdź nas:

Instytut Sztuki Kulinarnej
Postępu 5
02-676 Warszawa
Tel.: 22 299 29 64
Gsm: 660 976 792

  • Zapisz się do naszego newslettera

  • JAKUB STEUERMARK

    Rodowity Warszawiak, pierwsze szlify w kuchni zdobywał pod okiem babci. Rzucił karierę w reklamie, aby rozpocząć profesjonalną przygodę z gastronomią – od tego czasu był m.in. właścicielem baru na Florydzie, szefem kuchni w prestiżowych restauracjach w Anglii i Hiszpanii oraz współtworzył Jamie’s Italian, włoską restaurację Jamiego Olivera. W Anglii także zdobył oficjalne kucharskie wykształcenie. Od 2013 roku mieszka znów na stałe w Polsce i realizuje rozliczne kulinarne działania: rozwija autorski projekt Masło i Szałwia, prowadzi warsztaty kulinarne, gości na antenie Radia Zet Chilli oraz w kuchni Pytania Na Śniadanie w TVP.