Ewa Drzewicka - Instytut Sztuki Kulinarnej - kursy gotowania, warsztaty kulinarne, lekcje gotowania, kursy sushi.

Nasze inicjatywy:

Znajdź nas:

Instytut Sztuki Kulinarnej
Postępu 5
02-676 Warszawa
Tel.: 22 299 29 64
Gsm: 660 976 792

  • Zapisz się do naszego newslettera

  • EWA DRZEWICKA
    Dyplomowany cukiernik, mistrzyni sugarcraftingu, właścicielka pracowni Jula Smakula, wielokrotna uczestniczka Konkursu Tortów Expo Sweet. Zdobyła liczne wyróżnienia i nagrody, między innymi: srebrny medal na Festiwalu Czekolady w 2014 roku, złoto i brąz na Cake International w Birmingham 2016, srebro i brąz na konkursie Cake Festival w Katowicach 2016, brąz na konkursie Cake International w Londynie 2017. Doświadczona trenerka, od 2012 roku autorka reportaży i tutoriali do gazety „Cukiernictwo i piekarstwo”. W 2018 roku została również jurorką na Międzynarodowym Konkursie Tortów na Białorusi. Specjalizuje się w wykonywaniu tortów wielopiętrowych oraz w tworzeniu figurek cukrowych.