KURSY GOTOWANIA KUCHNI HISZPAŃSKIEJ

Nasze inicjatywy:

Znajdź nas:

Instytut Sztuki Kulinarnej
Postępu 5
02-676 Warszawa
Tel.: 22 299 29 64
Gsm: 660 976 792

  • Zapisz się do naszego newslettera

  •  

    BARTEK GOŁĘBIOWSKI

    Towaroznawca, gastronom, twórca Carmona Tapas Bar, promotor hiszpańskiej kultury kulinarnej w Polsce, właściciel Carmona Business Advisor, firmy doradczej skupionej na rynku restauracyjnym. Trener kuchni hiszpańskiej, kursów łączenia wina z jedzeniem. Od strony profesjonalnej szkoli managerów, właścicieli i szefów kuchni. Wprowadza skuteczne, profesjonalne modele zarządzania i kontroli. Przeprowadza kompleksowe audyty operacyjne, przygotowuje programy tajemniczego gościa, poprawia dochodowość biznesów gastronomicznych poprzez analizę kosztów, optymalizację menu i budowę profesjonalnych działów sprzedaży.